Vorming

image description

Juridische workshops op maat

Bent u op zoek naar een workshop over het Belgisch jeugdrecht op maat van uw team, uw organisatie? Dan kunt u een juridische workshops van de Kinderrechtswinkel aanvragen.

De juriste van de Kinderrechtswinkel verzorgt al jaren workshops over belangrijke thema's uit het Belgisch jeugdrecht: (on)bekwaamheid & ouderlijk gezag, verdeling van het ouderlijk gezag wanneer ouders uit elkaar gaan, rechten van de minderjarige binnen de integrale jeugdhulp, beroepsgeheim, de rechten van de minderjarige patiënt, ... voor professionelen en diensten die met minderjarigen werken.

Tijdens onze juridische workshops vertrekken we steeds vanuit een overzicht van de geldende regelgeving betreffende een bepaald thema maar betrekken wij ook steeds de praktijk zoveel mogelijk door voldoende concrete voorbeelden en casussen te geven.
Daarnaast werken wij graag zo interactief mogelijk om de deelnemers voldoende de mogelijkheid te geven om tussen te komen om vragen te stellen of om eventueel casussen voor te leggen. Daarom werken we liefst met kleine groepen (max. 25 personen).
Het is natuurlijk ook mogelijk om reeds op voorhand vragen en casussen door te mailen zodat deze kunnen verwerkt worden in de toelichting.

Onze workshops worden steeds gegeven aan de hand van een PowerPoint-presentatie.
Wij brengen hiervoor een USB-stick mee met de presentatie maar vragen aan de organisatoren om voor PC/laptop met USB-aansluiting én een beamer te zorgen om de presentatie mee te projecteren.
Wij brengen, tenzij anders afgesproken, informatiemapjes voor de deelnemers mee met daarin de uitprint van de presentatie én enkele interessante en relevante folders/achtergrondteksten.

Praktisch :
Een workshop kost €250 per sessie van ongeveer 2,5u voor 25 personen. Daar komen nog verplaatsingskosten bij (aan € 0,35/km.).
Vanaf 26 deelnemers wordt er 10 euro per extra deelnemer aangerekend per sessie.

U kan een juridische vorming m.b.t. het Belgisch Jeugdrecht aanvragen via jurist@kinderrechtswinkel.be

Details

Wat:
workshops op maat
Wanneer:
op afspraak
Waar:
in de Kinderrechtswinkel of op verplaatsing
Wie:
professionelen
Prijs:
€250 per sessie

 

Stel hier jouw vraag.

 

geef je mening +

GEEF JE MENING

Meningen

Wat vind je van onze website?
Heb je tips voor ons wat we beter/anders kunnen doen?
Kortom, geef hier jouw mening.

Persoonlijke vragen stel je hier best niet.
Dan klik je beter op één van de icoontjes van Vraag het aan Lily

Lees meer