image description

Kinderrechtenmobiel

De Kinderrechtenmobiel trok door Vlaanderen, met slechts één doel voor ogen : alle kinderen en jongeren laten kennismaken met tZitemzo en kinderrechten! Momenteel is de Kinderrechtenmobiel helaas buiten gebruik, maar we gaan wel nog naar kinderen en jongeren toe om hun vragen te beantwoorden.

De medewerkers geven een woordje uitleg over de werking van tZitemzo, beantwoorden vragen over kinderrechten of het Belgisch jeugdrecht en/of begeleiden een activiteit omtrent dit thema.
 
Je vindt ons op evenementen zoals: Popeiland in Wachtebeke, T-Day in Brasschaat, Pennenzakkenrock in Mol, enz. Maar ook scholen of andere organisaties kunnen ons vragen om langs te komen.
 
Wij bieden het volgende aan: we komen langs om de leerlingen de kans te geven hun eigen vragen over kinderrechten en/of het Belgisch jeugdrecht te stellen. De concrete datum van dit bezoek wordt in onderling overleg vastgelegd. Welke klassen er zullen deelnemen aan de activiteit wordt ook vooraf afgesproken.
 
Onze medewerker stelt tZitemzo voor in elke deelnemende klas (10 min.). Daarna kunnen deze leerlingen om beurt vragen stellen aan de medewerker en eventueel folders en/of brochures meenemen. Per deelnemende klas voorzien we een infopakket
Het is belangrijk dat het thema "kinderrechten" vooraf al aan bod kwam in de klas.
 

Kostprijs: € 50/dagdeel (exclusief verplaatsing).

Stel hier jouw vraag.

 

geef je mening +

GEEF JE MENING

Meningen

Wat vind je van onze website?
Heb je tips voor ons wat we beter/anders kunnen doen?
Kortom, geef hier jouw mening.

Persoonlijke vragen stel je hier best niet.
Dan klik je beter op één van de icoontjes van Vraag het aan Lily

Lees meer