Nieuws

image description

Save the date: De Bende van :P - the movie

Op woensdag 2 oktober stellen tZitemzo, Diggie, de Verstelling Eeklo en de provincie Oost-Vlaanderen "De Bende van :P: the movie" voor. Leerkrachten 3de graad lager onderwijs kunnen kennismaken met de film maar ook met ander educatief materiaal over kinderrechten.

 
Op 20 november 2019 vieren we de 30ste verjaardag van het Internationaal Verdrag voor de Rechten van het Kind. Elk jaar in het najaar wordt door tal van organisaties en in het bijzonder ook door het onderwijs extra aandacht besteed aan het kinderrechtenverdrag.
In 2019 willen we er een feestelijke editie van maken!!
 
tZitemzo heeft in samenwerking met Diggie, de Verstelling Eeklo en met steun van de provincie Oost-Vlaanderen een film gemaakt over kinderrechten met en door kinderen.
Uit ervaring weten we dat leerkrachten altijd op zoek zijn naar nieuwe en boeiende tools om in hun klas te gebruiken. De brochure “De Bende van :P” is reeds goed gekend in het lager onderwijs als informatiebron over kinderrechten. Dit jaar komt daar nu de film bij.

Samen met bijhorende digitale lesbrieven willen we deze film lanceren op 2 oktober. We voorzien hiervoor 2 momenten waarop leerkrachten 3de graad lager onderwijs kunnen kennismaken met de film maar ook met ander educatief materiaal over kinderrechten.
 
Praktisch:
Waar:  Provinciaal Administratief Centrum, Woodrow Wilsonplein 2, Gent
Wanneer:  woensdag 2 oktober 2019
Er worden 2 momenten voorzien: één om 9u30 en één om 13u30

Inschrijven: de sessie is gratis maar u moet verplicht inschrijven.
 

Ik schrijf mij in voor het lanceermoment De Bende van :P: the movie op woensdag 2 oktober in Gent.

geef je mening +

GEEF JE MENING

Meningen

Wat vind je van onze website?
Heb je tips voor ons wat we beter/anders kunnen doen?
Kortom, geef hier jouw mening.

Persoonlijke vragen stel je hier best niet.
Dan klik je beter op één van de icoontjes van Vraag het aan Lily

Lees meer