Nieuws

image description

Online vorming Kinderrechteneducatie 5 mei 2021, 16u-17u30

Gratis online voorstelling van het educatief materiaal van tZitemzo over Kinderrechten voor het secundair onderwijs.

tZitemzo ziet het als één van haar opdrachten om kinderen en jongeren maar ook ouders, leerkrachten en professionelen te informeren omtrent kinderrechten. In dat verband hebben we een uitgebreid educatief aanbod ontwikkeld. tZitemzo heeft dan ook heel wat educatief materiaal in huis rond kinderrechten en jeugdrecht. 

​Leerkrachten, jeugdwerkers, hulpverleners en iedereen die vaak in contact komt met minderjarigen kunnen hier beroep op doen om zichzelf en anderen wegwijs te maken op het gebied van kinderrechten en Belgisch jeugdrecht. 

Op woensdag 5 mei, van 16u tot 17u30, wordt het beschikbare materaal voor het secundair onderwijs online voorgesteld. Na deze voorstelling zal er ook mogelijkheid zijn tot interactie en om bv. vragen te stellen over het (gebruik van het) materiaal.
 
Deelname aan deze online sessie is gratis. Inschrijven kan door te mailen naar info@tZitemzo.be met naam en domiciliegemeente van de deelnemer, de school, en het e-mailadres waarmee men toegevoegd kan worden aan de online sessie.
geef je mening +

GEEF JE MENING

Meningen

Wat vind je van onze website?
Heb je tips voor ons wat we beter/anders kunnen doen?
Kortom, geef hier jouw mening.

Persoonlijke vragen stel je hier best niet.
Dan klik je beter op één van de icoontjes van Vraag het aan Lily

Lees meer